Together, we can do so much

It's the people

Jonge mensen

We hebben een zeer jong team die snel inspeelt op de nieuwe technologieën. Wij zijn als eerste gewend aan deze splinternieuwe technologieën waardoor we met vernieuwende ideeën kunnen afkomen.

To infinity and beyond

Grenzen voorbij

Bij Bazookas krijgen werknemer de mogelijkheid om nieuwe grenzen op te zoeken, hun kennis te verrijken. Om die vervolgens om te zetten in cutting egde projecten voor onze klanten.

Love and knowledge

Passie en ervaring

We geloven écht dat we een verschil kunnen maken op de Belgische markt en unieke ervaringen kunnen geven aan mensen. Dat is waarom we dit doen. Dat is onze passie. Het is onze cornerstone. Onze backstory. Onze raison d'etre, quoi.

Deze diepgewortelde passie is een van de redenen waardoor we veel sneller dan de markt reeds een stevige portie ervaring konden opbouwen.

Drie teams

Ontdek onze drie gepassioneerde teams die klaar staan om iedere uitdaging aan te gaan.

Team Rocket

Serious apps

Om de wereld van verder verval te behoeden. Om de mensen van ons volk te kunnen beïnvloeden. Om de kwaadaardigheid van liefde aan te tonen. Om dichter bij de sterren te kunnen komen! Jessie en james! Team Rocket is nog sneller dan het licht! Vecht als een man of geef je over en zwicht! Meowth ogen dicht!

Dit ambitieuze team is vastberaden de wereld te veroveren.

Team Rocket maakt voor gebruikers een persoonlijke ervaring door data eenvoudiger, innovatiever, visueel en auditief aan de man brengen.

Team Vigor

Serious games

Vigor staat voor Kracht. Dat is wat dit team doet: krachtige games maken.

Spelelementen gebruiken om meer betrokkenheid en motivatie op te wekken bij gebruikers. Kortom de ervaring zorgt voor een verrijken van hun kennis.

Sales en management

Serious business

Achter elk sterk team staat een sterke ondersteunde kracht. Bij Bazookas zijn dit de sales en het management.